Regionalni teniski centar

Regionalni društveno-teniski centar je inovativna građevina javne i društvene namjene koja će biti izgrađena u Gajevoj ulici, nasuprot jugoistočnom dijelu Gradskog groblja, unutar područja teniskih terena Grada Đakova.

Ova moderna infrastruktura će postati epicentar teniskog života u regiji, pružajući obilje mogućnosti za rekreativno i profesionalno bavljenje sportom, a sastojat će se od dvije etaže koje će izvanredne sadržaje za sve posjetitelje.

Prizemlje će obuhvatiti zatvoreni teniski teren, vjetrobran, ulazni hol, fitness centar, sanitarije, sauna, spremište, tehničku prostoriju i druge pogodnosti koje će osigurati potpunu udobnost i funkcionalnost. Na katu će se nalaziti cafe-bar, ured, sanitarne prostorije, spremište i terasa, stvarajući prijatan ambijent za druženje i opuštanje.

Izgradnjom regionalnog teniskog centra, cilj nam je ne samo osigurati sjajan prostor za TK Đakovo, već i stvoriti mogućnosti za cijelu regiju. Namjeravamo organizirati međunarodne turnire i pružiti treninge za reprezentaciju u svim selekcijama. S obzirom na nedostatak sličnih objekata u regiji, TK Đakovo vidi priliku da grad Đakovo stavi na tenisku kartu svijeta.

Ovaj ambiciozan projekt će promovirati razvoj tenisa, potaknuti natjecateljski duh i stvoriti mjesto koje će okupiti tenisku zajednicu iz cijele regije. Pozivamo sve entuzijaste tenisa da se pridruže ovoj inicijativi i postanu dio povijesti teniskog sporta u Đakovu. Budite svjedoci izgradnje ovog izvanrednog regionalnog društveno-teniskog centra i zajedno stvorimo sjajnu budućnost za sve zaljubljenike u tenis!

Projekt je podržao Grad Đakovo, županija Osječko-baranjska i Hrvatski teniski savez (HTS).

Procijenjena vrijednost projekta je 19 milijuna kuna.

TK Đakovo - regionalni teniski centar

TK Đakovo - regionalni teniski centar

Pregled projekta

Preuzmi dokument TK Đakovo - Izgradnja zatvorenih teniskih terena sa pratećim sadržajima

Video prilog, izvor Đakovo Live

Izdvojeno iz medija

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »