Profil kluba

TK Đakovo je renomirani teniski klub s dugom tradicijom i izvrsnim sadržajima. Naša strast prema tenisu prenosi se na sve članove kluba, bez obzira na dob ili razinu iskustva. Naš cilj je pružiti vrhunsku tenisku platformu za rekreativce, mlade talente i profesionalne igrače.

Naš klub raspolaže s 10 zemljanih terena, od kojih su 3 opremljena rasvjetom, kako biste mogli uživati u igri i noću. Također imamo 2 betonska terena za one koji preferiraju drugačiji stil igre. Naši tereni su besprijekorno održavani, pružajući optimalne uvjete za vrhunske rezultate.

TK Đakovo nudi širok spektar programa za sve dobne skupine i razine igre. Naši kvalificirani treneri će vam pomoći unaprijediti tehničke vještine, razviti taktičke strategije i poboljšati fizičku kondiciju. Bez obzira jeste li početnik koji tek ulazi u svijet tenisa ili iskusni igrač koji želi unaprijediti svoju igru, naš klub nudi personalizirane treninge i individualnu podršku.

TK Đakovo je također mjesto za druženje i povezivanje. Naša teniska zajednica okuplja ljude s istinskom strašću prema tenisu. Organiziramo turnire, natjecanja i društvene događaje kako bismo vam pružili priliku da se natječete, steknete nova prijateljstva i izgradite snažne veze s drugim članovima kluba.

Pridružite nam se u Teniskom klubu Đakovo i doživite uzbuđenje tenisa na najvišoj razini. Nudimo vrhunski tenis, izvrsne sadržaje i inspirativnu tenisku atmosferu. Poboljšajte svoju igru, ostvarite nove ciljeve i postanite dio naše sjajne teniske obitelji.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »