Tenis program za tvrtke

Program je namijenjen tvrtkama u Đakovu i okolici, te omogućuje da kroz rekreativno igranje tenisa vodite brigu o vlastitom i kolektivnom zdravlju.

Osvježite se, postanite vitalniji i izdržljiviji, družite se i poboljšajte odnose i društveni život izvan radnog vremena! Ovaj program je idealna opcija za rješavanje stresa na poslu, poboljšavanje međuljudskih odnosa, te podizanja radne produktivnosti na veći nivo.

TK Đakovo nudi sljedeće:

  • Organizirana škola tenisa - uz osobnog trenera, naučite osnove i napredne tehnike tenisa, pripremite se za igranje mečeva
  • Rezerviranje grupnih i pojedinačnih termina - izazovite kolegu ili kolege sa posla i odigrajte vrhunski rekreacijski meč ili sistem natjecanja.

Za više informacija o programu, cijenama i načinu pristupanja, molimo da nam pošaljte poruku putem obrazca ili nas kontaktirajte direktno na službene kontakt kanale.

Pošaljite nam poruku

Za pitanja o klubu, natjecanjima ili ponudama molimo ispunite obrazac. Kontaktirati ćemo Vas nakon obrade poruke.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »